ANKARA / MAMAK - Zeki Tartaç İlkokulu

Zeki Tartaç İlkokulu

Kızılca Mah.Şehit Yüksel Aslan Caddesi Fetih Sokak No5 Mamak/Ankara
Vizyon
Okul-Veli Bütünleşmesiyle, Eğitim-Öğretim Hizmetleri, Çalışanlar Arası İlişkiler, Çevre Düzenlemesi ve Sosyal Faaliyetlerle Ankara´nın Saygın Okulları arasında Yer Almaktır.
Misyon
Bizler; "Öğrencilerimizi Milli Eğitimin Temel İlkeleri Doğrultusunda, Atatürk ilke ve İnkılaplarına Bağlı, Kendi Kendine Yetebilen, Öz Değerlendirme Yapabilen, Öz Yönetim Sahibi, Özgün Düşünebilen, Üreten, Hayata Sevgi Ve Umutla Bakabilen, Öğrenmeyi Öğrenen,Hoşgörülü Bireyler Olarak Yetiştirmek İçin Varız."
Başarılar
21.11.2012 tarihinde Okulumuz Temiz Okul, Sağlıklı Olkul Projesi Kapsamında Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.
07:50- 12:40 12:55 -17:50
Kaloriferli
Ulaşım
Gökçeyurt Belediye otobüsü ,Otoban dolmuşları ve şahsi arabalar ile sağlanmaktadır.
Servis Taşımacılığı Yoktur.
Yerleşim Yeri
Daha önce Kızılcaköy sınırları içerisinde olan okulumuz bölgesi, 2015 Yılında Kızılca Mahallesi olarak Mamak İlçesi´ne bağlanmıştır. Henüz fazla bir gelişme söz konusu değildir. Bahçe içerisinde tek katlı müstakil evlerden oluşmaktadır. Mermer atölyeleri çoğunluktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Mamak İlçe Merkezine 11km, Kızılay´a 20km uzaklıltadır.Ankara-Samsun E-23 Karayolu üzerinde bulunan Çalışkanlar Petrolofisi´ne 400m uzaklıktadır.